5 élelmiszer, amivel érdemes csínján bánni fogyókúra alatt
Nekikezdtél a fogyókúrádnak, követsz egy diétás étrendet, esetleg összeállítottál magadnak egyet, vagy csak egyszerűen odafigyelsz az étkezésedre - először is, gratulálunk, már egy lépéssel előrébb vagy, hogy elérd a kitűzött célod. Ha be is tartod a diétát, még egy nagy vállveregetés! :) De gondolnád, hogy teljesen ártalmatlannak hitt ételek, italok fogyasztásával bármelyik fogyókúrának az eredményességét alááshatod, ha nem figyelsz oda? Vannak élelmiszerek, amit az emberek általában diétásnak hisznek (esetleg rá is van írva), de ha tüzetesebben megvizsgáljuk, kiderül, hogy jobb okosan, keveset vagy egyáltalán nem fogyasztani belőlük. Alapszabály: attól, hogy valami "light", "diétás", vagy kalóriaszegény, még nem jelenti azt, hogy büntetlenül ehetünk, ihatunk belőle bármennyit!
Éppen ezért összeszedtünk 5 élelmiszert, amire talán nem is gondolnád, de nem árt odafigyelned, ha éppen fogyókúrázol: